به وب سایت شرکت بازرسی مهندسی آراد خوش آمدید ۴۰۶۶۳۳۶۲ (۰۲۱) info@aradco.ir

دوره های آموزشی مدیران کنترل کیفیت

  • برای ثبت نام در دوره های آموزشی با یکی از شماره تلفن های 02140663362 داخلی 101، 04133358287 یا از طریق کانال های ارتباطی واتس اپ یا تلگرام با شماره 09120750109 تماس حاصل فرمایید و یا درخواست خود را به آدرس ایمیل info@aradco.ir ارسال نمایید.
  • تمامی دوره های آموزشی حضوری قابل ارائه به صورت مجازی نیز می باشند و متقاضیان می توانند نوع شرکت در دوره را مشخص و اعلام نمایند.
  • دوره های آموزشی در صورت تکمیل ظرفیت می تواند در محل استان یا شهر شما برگزار شود.

دوره های آموزشی مورد نیاز مدیران کنترل کیفیت
ردیف عنوان دوره نوع سطح دوره مخاطبین مدت (ساعت) نحوه اجرا روش تدریس سرفصل
1 آشنایی با مبانی و واژگان سیستم های مدیریت کیفیت بر اساس استاندارد ISIRI9000 الزامی 1   8      
2 تشریح الزامات و مستندسازی استاندارد مدیریت کیفیت بر اساس استاندارد ISIRI/ISO9001 الزامی 1   16      
3 ممیزی داخلی بر اساس استاندارد ISIRI/ISO9001 الزامی 2   16      
4 آشنایی با نحوه و روش تهیه مستندات سیستم مدیریت کیفیت بر اساس استاندارد ISIRI10013 الزامی 2   16      
5 سرممیزی سیستم مدیریت کیفیت بر اساس استاندارد ISIRI/ISO9001 اختیاری 3   16      
6 آشنایی با انتخاب و کاربرد تجهیزات حفاظت فردی PPE الزامی 1   8      
7 مبانی، تشریح الزامات و مستندسازی سیستم مدیریت زیست محیطی بر اساس استاندارد ISIRI/ISO14001 الزامی 1   16      
8 ممیزی داخلی سیستم مدیریت زیست محیطی بر اساس استاندارد ISIRI/ISO14001 الزامی 2   16      
9 سرممیزی سیستم مدیریت زیست محیطی بر اساس استاندارد ISIRI/ISO14001 اختیاری 3   16      
10 آشنایی با ارزیابی انطباق - استانداردهای سری 17000 بر اساس استاندارد ISIRI - ISO-IEC 17000 الزامی 2   8      
11 ارزیابی انطباق - الزامات برای کارکرد انواع مختلف نهادهای انجام دهنده بازرسی بر اساس استانداردهای ISIRI - ISO-IEC 17000 و ISIRI 9133 الزامی 2   16      
12 مبانی، تشریح الزامات و مستندسازی برای احراز صلاحیت آزمایشگاه های آزمون و کالیبراسیون بر اساس استاندارد ISIRI - ISO-IEC 17025 الزامی 2   16      
13 ارزیابی سیستم آزمایشگاه های آزمون و کالیبراسیون بر اساس استاندارد ISIRI - ISO-IEC 17025 الزامی 3   16      
14 صحه گذاری روش های آزمون الزامی 1   16      
15 تخمین عدم قطعیت در اندازه گیری (مقدماتی) الزامی 2   16      
16 تخمین عدم قطعیت در اندازه گیری (پیشرفته) اختیاری 3   8      
17 اصول و روش های نمونه برداری (اولویت 1) الزامی 1   8      
18 دوره تشریح الزامات و مستندسازی سیستم مدیریت یکپارچه IMS الزامی 2   16      
19 ممیزی داخلی مدیریت یکپارچه IMS الزامی 2   16      
20 اصول و روش های نمونه برداری (اولویت 2) الزامی 2   16      
21 آشنایی با مدل تعالی سازمانی EFQM الزامی 2   16      
22 تجزیه و تحلیل سیستم های اندازه گیری MSA الزامی 2   16      
23 اصول و مبانی نظام راستگی 5S الزامی 1   16      
24 اندازه شناسی مفاهیم پایه عمومی و اصطلاحات مربوط بر اساس استاندارد ISIRI4723 الزامی 1   8      
25 اندازه شناسی قانونی و علمی الزامی 3   16      
26 اصول و مفاهیم کالیبراسیون عمومی  (اولویت 1) الزامی 1   16      
27 مدیریت سیستم کالیبراسیون و اندازه گیری الزامات فرآیندهای اندازه گیری و تجهیزات اندازه گیری الزامی 3   16      
28 کنترل کیفیت عمومی (اولویت 1) الزامی 1   16      
29 کنترل کیفیت آماری (اولویت 2) الزامی 1   16      
30 هزینه های کیفیت الزامی 2   16      
31 کاربرد نمودارهای کنترلی در تضمین کیفیت و صحه گذاری روش های آزمون و کالیبراسیون الزامی 2   16      
32 کنترل کیفیت داخلی آزمایشگاه ها با استفاده از نرم افزار SAS, MINITAB, EXCEL , ... اختیاری 3   16      
33 آشنایی با تکنیک های حل مساله الزامی 2   16      
34 مبانی و تشریح الزامات سیستم مدیریت انرژی بر اساس ISIRI - ISO 50001 الزامی 1   16      
35 مستندسازی سیستم مدیریت انرژی بر اساس ISIRI - ISO 50001 الزامی 2   16      
36 آشنایی با اصول و مبانی ممیزی داخلی بر اساس ISIRI - ISO 50001 اختیاری 3   16      
37 مبانی، تشریح الزمات و مستندسازی HSE (اولویت 2) الزامی 1   16      
38 ممیزی داخلی HSE الزامی 2   16      
39 تکنیک های ارزیابی و مدیریت ریسک (مدیریت ریسک بر اساس ISO149711 , ISIRI 7421) الزامی 3   16      
40 مدیریت ریسک - اصول و رهنمودها بر اساس ISIRI13245, ISIRI13246 , ISIRI19476 الزامی 3   16      
41 آشنایی با مبانی، تشریح الزامات و مستندسازی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی (OHSAS18001) (شناسایی خطرات محیط کار) الزامی 2   16      
42 سرممیزی HSE اختیاری 3   32      
43 آشنایی با ارزیابی انطباق - الزامات عمومی مهارت بر اساس استاندارد INSO - ISO-IEC-17043 الزامی 2   16      
44 تهیه و استفاده از مواد مرجع (CRM) در کنترل کیفیت نتایج الزامی 2   16      
45 تحلیل داده های کمی، نیمه کمی و کیفی در آزمون مهارت (مقایسات بین آزمایشگاهی) الزامی 2   16      
46 مدیریت کیفیت - رضایت مشتری - راهنمایی هایی برای پایش و سنجش بر اساس ISIRI10004 الزامی 2   16      
47 سیستم های مدیریت کیفیت - راهنمایی هایی برای مدیریت کیفیت در پروژه ها بر اساس ISIRI 10006  اختیاری 3   16      
48 مدیریت پروژه - راهنما بر اساس ISIRI17465   2   16      
49 برنامه ریزی و کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار MSP اختیاری 3   16      
50 فراخوان محصول از مصرف کننده - خطوط راهنما برای تامین کنندگان بر اساس ISIRI17721 الزامی 2   8      
51 آموزش دستورالعمل صدور، تجدید نظر، تعلیق، رفع تعلیق و ابطال پروانه کاربرد نشان حد مجاز آلاینده ها در محصولات کشاورزی الزامی تخصصی غذایی   16      
52 سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی - راهنمای کاربرد استاندارد ایران ISO22000 بر اساس ISIRI14123 الزامی تخصصی غذایی   16      
53 قابلیت ردیابی در زنجیره خوراک دام و مواد غذایی - اصول کلی و الزامات پایه برای طراحی و پیاده سازی سیستم بر اساس ISIRI13810 الزامی تخصصی غذایی   16      
54 سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی - الزامات نهادی ممیزی کننده و گواهی کننده سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی بر اساس ISIRI13811 الزامی تخصصی غذایی   16      
55 کالاها و خدمات مورد نظر برای مصرف کنندگان - اطلاعات خرید - راهنما بر اساس استاندارد ISIRI13242 الزامی 2   8      
56 جنبه های آماری نمونه گیری از مواد فله - قسمت 1- اصول کلی بر اساس استاندارد ISIRI21136-1 الزامی 2   16      
57 رویه های نمونه گیری برای بازرسی از طریق متغیرها- قسمت 1- طرح های یک بار نمونه گیری بر اساس حد کیفی قابل پذیرش (AQL) به منظور بازرسی بهر به بهر برای یک مشخصه کیفی تکی و یک AQL تکی- ویژگی بر اساس استانداردهای ISIRI 11496-2 و ISIRI 11496-1 الزامی 3   16      
58 طرح های جفت نمونه گیری با مشخصه های کیفی وصفی با کمترین اندازه نمونه با در نظر داشتن شاخص کیفیت ریسک تولیدکننده (PRQ) و شاخص کیفیت ریسک مصرف کننده (CRQ) بر اساس ISIRI 16709 اختیاری 3   16      
59 سیستم های مدیریت کیفیت - راهنمایی هایی برای بهبود فرآیندها در سازمان های خدمات بهداشتی بر اساس ISIRI14266 الزامی 2   8      
60 مدیریت ارزش بر اساس ISIRI16445 الزامی 3   16      
61 ارزیابی های مقدماتی و مدیریت گازهای گلخانه ای - راهنما بر اساس استاندارد ISIRI16447 الزامی 3   16      
62 آشنایی با شش سیگما (تعاریف و الزامات) الزامی 2   16      
63 قابلیت اطمینان تجهیزات - روش های ارزیابی قابلیت اطمینان بر اساس استاندارد ISIRI-IEC-62308 الزامی 3   16      
64 آَشنایی با اصول GAP الزامی تخصصی غذایی   8      
65 آَشنایی با اصول GHP الزامی 1   8      
66 آَشنایی با اصول GLP الزامی 1   16      
67 آَشنایی با اصول GMP (اولویت 2) الزامی 1   16      
68 ایمنی کار با مواد آزمایشگاهی الزامی 1   8      
69 محلول سازی در آزمایشگاه الزامی 1   8      
70 آشنایی با دستگاه های آنالیز شیمیایی پیشرفته اختیاری 3   16      
71 آشنایی با دستگاه های پیشرفته آزمایشگاهی - HPLC اختیاری 3   16      
72 آشنایی با دستگاه های پیشرفته آزمایشگاهی - GC اختیاری 3   16      
73 آشنایی با دستگاه های پیشرفته آزمایشگاهی - LC MAS اختیاری 3   16      
74 آشنایی با دستگاه های پیشرفته آزمایشگاهی - AA اختیاری 3   16      
75 تجزیه و تحلیل ریشه ای عدم انطباق ها در آزمایشگاه الزامی 3   16      
76 کنترل کیفیت داخلی در آزمایشگاه ها الزامی 2   16      
77 کنترل میانی تجهیزات آزمایشگاهی الزامی 2   16      
78 تشریح مثال های منتخب مربوط به مطالعات شاخص تکرارپذیری و تجدیدپذیری بر اساس ISIRI22155 الزامی 2   16      
79 مسئولیت اجتماعی بر اساس ISO26000 الزامی 2   16      
80 آشنایی با روش اجرایی تدوین استانداردهای ملی الزامی 2   16      
81 نحوه مشارکت در تدوین استانداردهای بین المللی اختیاری 3   16      
82 آشنایی با سازمان های ملی و بین المللی تدوین استاندارد الزامی 2   8      
83 آشنایی با ساختار و شیوه نگارش استاندارد ملی ایران شماره ISIRI5 الزامی 2   16      
84 ایمنی و بهداشت حرفه ای الزامی 1   12      
85 آشنایی با ساختار و چارچوب سازمان بین المللی ایزو و کمیته های آن الزامی 2   8      
86 مبانی برنامه ریزی و مدیریت استراتژیک الزامی 2   16      
87 راهنمای بکارگیری کنترل فرآیند آماری SPC قسمت اول - عناصر SPC بر اساس استاندارد ISIRI8483-1 الزامی 2   16      
88 فرآیند و فنون تصمیم گیری الزامی 2   8      
89 مدیریت دانش الزامی 2   8      
90 خلاقیت و نوآوری الزامی 2   8      
91 بیوتروریسم الزامی 2   8      
92 گزارش نویسی (اولویت 2) الزامی 1   16      
93 مدیریت زمان (اولویت 1) الزامی 1   8      
94 آشنایی با قوانین کار و خدمات اجتماعی (اولویت 2) الزامی 1   8      
95 اخلاق حرفه ای الزامی 12   8      
96 روش تحقیق الزامی 2   16      
97 آشنایی با قوانین تجارت جهانی الزامی 2   16      
98 مقررات صادرات و واردات کالا (ثبت سفارش و ترخیص کالا) (اولویت 1) الزامی 1   8      
99 آشنایی با GMO ها الزامی تخصصی غذایی   8      
100 کمک های اولیه (اولویت 2) الزامی 1   16      
101 تیم سازی و شیوه کار گروهی الزامی 2   8      
102 تکنیک ها و فنون بهبود سیستم ها و روشها الزامی 2   16      
103 تفکر خلاق الزامی 2   16      
104 حقوق تامین اجتماعی - قوانین و مقررات بازنشستگی کشور الزامی 3   8      
105 منشور حقوق شهروندی الزامی 2   8      
106 مدیریت بحران الزامی 2   8      
107 اطفا حریق و راه های پیشگیری (اولویت 2) الزامی 1   8      
108 تفکر سیستمی الزامی 2   16      
109 تکنیک ها و روش های ارتقا و اندازه گیری بهره وری الزامی 2   16      
110 روش های کنترل کیفیت آماری در حین تولید - قسمت 1 - نمودارهای کنترل برای متغیرها - استاندارد ملی ایران شماره ISIRI941-1 الزامی 2   16      
111 روش های کنترل کیفیت آماری در حین تولید - قسمت 2 - نمودارهای کنترل متغیرهای وصفی و شمارش تعداد نقص - استاندارد ملی ایران شماره 942 الزامی 2   16      
112 طراحی آزمایش به روش سطح پاسخ RSM اختیاری 3   8      
113 آشنایی با سامانه نظارت بر اجرای استاندارد (اولویت 1) الزامی 1   8      
114 آشنایی با نرم افزارهای کاربردی SPSS, MINITAB, SAS , ... اختیاری 3   16      
115 دوره های تخصصی / کارآموزی هر صنعت بر اساس استانداردها و عناوین 34 گانه کمیته ملی با هماهنگی معاونت نظارت بر اجرای استاندارد (اولویت 1) الزامی تخصصی هر رشته   16      
116 کالیبراسیون و اندازه گیری عمومی الزامی 1   16      
117 آشنایی با نظریه های مدیریت کیفیت الزامی 2   16      
118 طرح ریزی پیشرفت کیفیت محصول APQP الزامی 2   16      
119 هفت ابزار کنترل کیفیت آماری و کاربرد آن در صنعت الزامی 2   16      
120 تجزیه و تحلیل نقص و آثار آن FMEA اختیاری 2   16      
121 کنترل فرآیند حین تولید SPC الزامی 2   16      
122 کنترل کیفیت آب صنعتی و آشامیدنی الزامی تخصصی غذایی   16      
123 روش های اجرایی/ دستورالعمل های برون سازمانی در زمینه اجرای استاندارد هماهنگ با معاونت نظارت بر اجرای استاندارد الزامی 2   16      
124 دوره آموزشی حلیت و طهارت الزامی 1   16      
125 آشنایی با استاندارد ملی ایران شماره ISIRI12000- غذای حلال- راهنمای عمومی و فرایند تولید غذای حلال الزامی تخصصی غذایی / حلال   16      
126 آشنایی با استاندارد ملی ایران شماره ISIRI19116- راهنما برای نهاد تائید صلاحیت- تایید کننده صلاحیت نهادهای گواهی کننده حلال الزامی تخصصی غذایی / حلال   16      
127 آشنایی با استاندارد ملی ایران شماره ISIRI19529- راهنما برای نهادهای گواهی کننده حلال الزامی تخصصی غذایی / حلال   16      
128 آشنایی با استاندارد ملی ایران شماره ISIRI19933- گردشگری حلال- الزامات الزامی تخصصی غذایی / حلال   16      
129 آشنایی با استاندارد ملی ایران شماره ISIRI15692غذای حلال- الزامات پیاده سازی سیستم نقاط کنترل حلال در کشتارگاه دام الزامی تخصصی غذایی / حلال   16      
130 آشنایی با استاندارد ملی ایران شماره ISIRI15693غذای حلال- الزامات پیاده سازی سیستم نقاط کنترل حلال در کشتارگاه طیور الزامی تخصصی غذایی / حلال   16      
131 آشنایی با استاندارد ملی ایران شماره ISIRI15694غذای حلال- الزامات پیاده سازی سیستم نقاط کنترل حلال در محصولات کشاورزی با منشا گیاهی الزامی تخصصی غذایی / حلال   16      
132 آشنایی با استاندارد ملی ایران محصولات بهداشتی، آرایشی حلال - الزامات عمومی الزامی تخصصی حلال   16      
133 آشنایی با استاندارد ملی ایران افزودنی های حلال - الزامات عمومی الزامی تخصصی حلال   16